Family Restaurant & Bar Na Vidličce Trutnov

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Denní menu

denni-menu

Jídelní lístek

jidelni-listek

Vinný lístek

vinny-listek

PIVA / DRINKY

pivo-drink

NÁPOJE

napoje

Předkrmy

Email Tisk PDF

 

STUDENÉ  A TEPLÉ PŘEDKRMY
COLD AND HOT STARTES


80g    Hovězí CARPACIO s koktejlovými rajčátky
            olivami, oblinkami parmazánu, bazalkovým pestem a olivovým olejem
               BEEF CARPACIO - with cocktail tomatoes, olives, parmesan shavings, basil pesto and olive oil

100g   CAPRESE salát nebo-li MOZZARELLA podávaná na listovém salátu
             koktejlovými rajčátky, olivovým olejem, drceným pepřem a   bazalkou
            
Salad CAPRESE – Mozzarella cheese, fresh lettuce, cocktail tomatoes, olive oil,
                 ground pepper and basil

100g   Zapečený HERMELÍN s rajčaty, cibulkou a česnekem, rozpečená bagetka
            Cheese gratin “
HERMELÍN(Czech style CAMEMBERT) grilled with tomatoes,
                onion and garlic, and served with toasted baguette

100g   Zapečený HERMELÍN se žampióny a pórkem, rozpečená bagetka
Cheese gratin “
HERMELÍN (Czech style CAMEMBERT) grilled with champignons and leek,
and served with toasted baguette

100g    DRŮBEŽÍ JATÝRKA na portském víně s rozpečenou bagetkou
             POULTRY LIVER on Port wine and served with toasted baguette

 

U těchto pokrmů Vám nemůžeme připravit poloviční porce.
Half portions not available

 

ÚČASTNÍME SE GR 2015

     grand restaurant 2015 logo

 

Nacházíte se zde: Úvodní strana